Hosting Kapasitas Besar


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
puma basket
08-28-2018, 02:36 PM,
#1
puma basket
Na een kijkje puma basket te hebben genomen in het PUMA Blaze of Glory "Mesh Evolution" -pakket, kijken we nu eens naar de twee geweldige sneakers. De twee klassieke hardlopers vormen PUMA met het silhouet Blaze of Glory en veranderen in een stijlvolle urban wear-schoen. Het pakket wordt geleverd met twee contrasterende kleuren in blauw / zwart en wit / roze. We zijn van plan deze in de komende paar dagen uit te geven, laat ons weten wat je van beide kleurenpaden vindt in de onderstaande commentaarsectie. Bloemenprints zijn allemaal razernij en na een winter zo meedogenloos als degene die net voorbij is, zijn we helemaal niet boos op het. De volgende kanshebber om hun hoed met patroon in de ring te steken, is de Puma en het model dat ze kiezen is de Puma R698. Het Tropicalia Pack heeft de sneaker van zwart of crème nubuck met een voering van bloemenprint en een zwaar geperforeerd bovenwerk. Deze Puma R698-druppel valt onder de paraplu van de MMQ en voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen die de collectie al heeft gesteld. Zoek naar deze om Europese Puma-retailers dit weekend vrij te geven.

De smaakvolle Puma Suede Mid-granaatappel is een nieuw levendig kleurenschema met deze Bluebird-versie. De middengesneden sneaker is volledig in het puma voetbalschoenen oog verzonken en het lijkt op iets dat je op een plank en niet op je voet zet. Het moeilijk te negeren van het silhouet is op dit moment de verkoop van de Puma-retailers, wat betekent dat als je een paar ziet voor het nemen ervan, niet aarzelen om ze te pakken. Als ze uit het verhaal van Little Miss Muffet komen, is deze nieuwste Puma Suede Classic + puma platform verkrijgbaar haar favoriete smaak. De Puma Suede Classic + wordt geleverd in een heerlijke nieuwe whey colorway met een natuurlijk gevoel en een neutrale toon. Met een bovenwerk van suède dat fijne en witte accenten heeft om die lijn verder te tekenen, zijn ze inderdaad vers in de lente. Deze Puma Suede Classic + Colorway is nu verkrijgbaar bij SNS bij andere retailers.Puma Suede ClassicCurds Whey / White $ 79.

De Puma Trinomic XT2 Plus is op dit moment een mooie winning streak en het lijkt erop dat er geen nederlaag in zicht is. Vandaag hebben we een kijkje genomen naar wat de High Risk Red Colorway van de Puma Runner 1991 wordt genoemd. Zoals u kunt zien is deze klassieker voorzien van een bovenwerk van synthetisch velours en nylon, gekleed in een levendig hoogrisicorood en een koel gletsjergrijs. black puma Deze Puma Trinomic XT2 Plus "High Risk Red" zal beschikbaar zijn op zaterdag 8 maart 2014 via retailers zoals Duitsland met Overkill.

De Puma-staten zijn niet zo'n model dat vaak in de buurt komt, maar wanneer dit wel het geval is, is dit absoluut uw aandacht. Het is een paar jaar geleden dat we de sneaker zagen, dus het enige recht dat we als we terug in de schappen komen, we één maar drie nieuwe kleurstellingen krijgen. Uitgedost in het suède drijft het silhouet met gemak van rood naar blauw naar groen door op elk bovendeel wit te schakelen. Deze worden door de Puma-winkeliers op 14 maart geselecteerd. Naarmate de hype voor rode sneakers doorgaat, beginnen meer bedrijven zoals PUMA de trend op te merken. Hun nieuwste ontwerp op de PUMA Suede Mid wordt Pomegranate genoemd vanwege zijn voor de hand liggende rode uiterlijk.De Alle rode suède bovenwerk is een look look voor de PUMA Suede Mid silhouet. De sneaker zal zeker de aandacht van de verzamelaars trekken. Als je nog steeds een beetje rot bent over de Red Octobers, is er niets mis met settelen. Pak de PUMA Suede Mid-granaatappel nu bij bepaalde detailhandelaren!

In haar rol als creatief consultant bij Puma, heeft Solange Knowles een zeer speciale reeks Puma Disc Blaze colorways gemaakt in samenwerking met een paar ontwerpers. Gerlan Jeans, William Okpo en Hirsham Bharoocha krijgen allemaal een kans om de Puma Disc Blaze te ontwerpen en de resulterende kleurstellingen spelen geweldige thema's zoals jute, regenwoud en banden. Een rijke mix van materialen en kleuren maken deze set sneakers een hit en op basis van de kunstrichting van de fotoshoot kun je zien dat Solange haar rol op Puma niet alleen voor de show heeft. Deze release is om Puma-retailers te selecteren op 22 februari.

Gisteren hebben we je een kijkje laten nemen bij een Puma Disc Blaze Lite die in de komende dagen creepers puma zal verschijnen. Vandaag hebben we foto's van een andere Disc Blaze Lite die hetzelfde Tropicalia-thema bevat, maar dan in een ander kleurenschema. Met een overwegend zwart bovenwerk is de schoen samengesteld uit een lichtere kleur op de bruikanels, Strap, Sole en Puma-branding. Net als het zwarte paar heeft de schoen een witte middenzool en complimenteert hij de cleane look. Daarnaast heeft de schoen dezelfde tropische print die het zwarte paar bevat, maar dan in groenblauw en paars. Beide schoenen in de verpakking zijn extreem schoon en een lust voor het [Image: creepers%20puma-994png.jpg] oog. Deze schoppen zijn nu verkrijgbaar bij uw plaatselijke Puma-winkeliers.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | Home | Return to Top | | Mobile Version | RSS Syndication
DiskusiWisata part of
SIMUSTA Info Pedas IncipIncip Otomotif Bali Supir Muslim Bali Waterproofing Bali