Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas nmd
06-04-2018, 06:40 PM
Post: #1
adidas nmd
Selv efter adidas nmd alle de skader han har gennemgået, er han stadig en af de mest eksplosive spillere på den åbne domstol. Hvis du får en chance for at se ham spille i år, vil du finde adidas D Rose 7 på hans fødder. Up næste for modellen er adidas D Rose 7 Halloween. Denne Halloween-tema version har skoen kommet i en Tech Steel blå Primeknit vævet øvre, der resulterer i en flot, cool tonal finish på skoen. Den øvre kommer også med beskyttende overlejringer, der har et flamme-løgnemønster lavet i forskellige nuancer af Blå. Hits of White kan ses på branding, Three Stripes og selvfølgelig Boost udstyret eneste enhed.

En udgivelsesdato for dette par er ikke blevet annonceret endnu, men hold dig indstillet på KicksOnFire for flere opdateringer. Tidligere i denne måned blev det rapporteret, at New York Knicks videre Kristaps Porzingis ville forlade Nike og tilslutte holdet til adidas.Well idag blev offentliggjort og detaljer om adidas sko hans aftale blev udgivet. Aftalen vil betale Porzingis 21, mellem $ 3 millioner og $ 6 millioner årligt, afhængigt af incitament bonuser mødt. Det er den mest lukrative sko aftale, der er underskrevet af en europæisk spiller til dato. "Jeg er glad for at være her, og det følte mig bare rigtigt adidas ultra boost at være med adidas.

Det er ikke helt en vachetta solbrændt konstruktion, men det deler et meget lignende udseende og motiv. Up next for adidas Alpha Bounce er denne tonal iteration, der har modellen lavet i en all-beige colorway. Denne gang roterer Alpha Bounce de to forskellige tonal nuancer af Beige, en på BOUNCE infunderede mellemsål og en anden på den sømløse øverst. Intet ord endnu, når disse vil droppe, men der er ingen tvivl om det her vil være en varm sælger, når de gør det. Prissat til $ 100, lad os vide, om du planlægger at lave et par eller to.

Tokyo-forhandleren, BILLY s adidas nmd r1 har lige fået tilslutning til to eksklusive farveveje af adidas Tubular Invader Strap. Rocking tonal overdel, lad os tage et kig på begge versioner og se, hvad de har at tilbyde. Den første Adidas Tubular Invader Strap kommer i en blå suede øvre modsat af hvidsål og det minimale hit af Teal fundet på den bageste del af mellemsålen . Det andet par danner en Beige suede øvre ledsaget af den hvide sål og Lime Green ramt på den bageste del af sålen. Både Adidas Ultra Boost White Reflective Pack består af den klassiske adidas Ultra Boost og adidas Ultra Boost Uncaged.

Begge modeller er lavet i alt-hvid dristigt accentueret af de reflekterende hits fundet rundt omkring. Ja. Vi er ret sikre på, at disse vil være meget eftertragtede. Vil du have et par? Du har ikke vundet meget længere tid for at forsøge at få dine hænder på begge par. Vi har lige fået ordet, at begge modeller fra adidas Ultra Boost White Reflective Pack er indstillet til at falde stateside såvel som i Asien den 26. oktober. Begge modeller rocker det helt hvide udseende som White Primeknit uppers sidder oven på White Boost såler accentueret af endnu mere hvidt fundet på burene og hæl tællere og snørebånd. Er disse et must-cop? adidas neo Sørg for at sikre begge par 26. oktober.

En ny uge betyder et nyt par brugerdefinerede klip til Denver Broncos linebacker Von Miller. Efter at have slået ud Bush Viper-inspirerede klamre mod opladere i sidste uge, vil Miller bære disse Freak Show-tilpassede adidas cleats i dag inspireret af Halloween-ferien. Den egentlige design inspiration kommer fra gamle skole rejser freak viser, der fremhævede de naturlige vidundere i verden. Paneler repræsenterer traditionelle cirkus telt, cirkus signage hypnotisme, stærk mand outfit leopard print og Alive og Bizarre grafik.Miller vil lacing disse op for pregame [Image: adidas-190wzd.jpg] opvarmning på mandag nat fodbold i aften mod Houston Texans.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  adidas flux trainers Julia Laurie 0 15 05-30-2018 02:02 PM
Last Post: Julia Laurie

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)